Singing Mask bestellen?

De mondmaskers worden handgemaakt op bestelling. Je hebt de keuze uit mondmaskers met kwalitatieve tweedehands  stoffen, mondmaskers met zwarte of witte stof, of gepersonaliseerde mondmaskers. Wanneer je kiest voor een mondmasker met tweedehands stoffen, kies je voor het milieu én voor het verrassingseffect, want de stofjes zijn telkens beperkt in oplage! Pas in je brievenbus ontdek je het unieke stofje!

Alle mondmaskers worden uit 2 lagen katoen gemaakt, aangevuld met een verstevigd polyester frame.

 

Wanneer je betaling ontvangen is, zal je bestelling gemaakt en verstuurd worden. Reken minstens een week voor je bestelling verzonden wordt, daar het masker op bestelling gemaakt wordt. Wanneer je voor afhalen kiest, krijg je per mail een seintje wanneer je bestelling klaar is om afgehaald te worden. We maken dan een afspraak voor afhaling.

 

Maat?

Er wordt een onderscheid gemaakt tussen 2 maten. Meet bij jezelf de afstand van de neusbrug tot net onder de kin.

-> klein: afstand neusbrug - kin is 14-15.5 cm

-> groot: afstand neusbrug - kin is 15.5-17 cm 

Indien je een specifieke vraag hebt, stel ze dan via het formulier op de homepagina, alvorens te bestellen.

Zwart singing mask, met elastiekjes achter de oren.

Wit singing mask, met elastiekjes achter de oren.

Singing mask op basis van tweedehands stof, met elastiekjes achter de oren. In deze optie vind je geen opvallende kleuren of patronen. Laat je verrassen door een uniek masker, want het stofje van je mondmasker zie je pas wanneer het in je brievenbus zit. 

Singing mask op basis van tweedehands stof, met elastiekjes achter de oren. In deze optie vind je meer opvallende kleuren en/of patronen. Laat je verrassen door een uniek masker, want het stofje van je mondmasker zie je pas wanneer het in je brievenbus zit.

Indien je een specifieke kleur of andere specificatie wenst, kan je dat navragen.

Minimumprijs bedraagt 20 euro, naargelang je wensen.

Care instructions

Wasinstructies worden bij je bestelling bijgeleverd!

Wat je alvast moet weten, is dat het masker in handwas gewassen moet worden. Centrifugeren en wringen kunnen het verstevigde frame beschadigen. Daarom reinig je het masker best in een kookpot op maximum 60°, met detergent.

Om hygiënische redenen worden mondmaskers niet omgeruild.